The significance, utilization and conservation of crop genetic resources (Draft)
This paper was prepared by FAO in collaboration with Sir Otto Frankel, Consultant. WS/B96IO
Guardado en:
Otros Autores: | FAO |
---|---|
Formato: | Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
ECLA
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/11362/21542 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Statement by H.E. Ambassador Miguel A. Ozorio de Almeida, head of the brazilian delegation, on items 5 and 6 of the agenda
por: Almeida, Miguel A. Ozorio de
Publicado: (2014) -
La bioseguridad de las plantas transgénicas
por: Guerra, Miguel Pedro, et al.
Publicado: (2014) -
Innovación y estructura productiva: la aplicación de biotecnología en la producción agrícola pampeana argentina
por: Bisang, Roberto
Publicado: (2014) -
Ventajas y desventajas de la agrobiotecnología
por: Solbrig, Otto T.
Publicado: (2014) -
The public debate about agrobiotechnology in Latin American countries: comparative study of Argentina, Brazil and Mexico
por: Campos Motta, Renata
Publicado: (2014)