Sustainable agriculture and the development of the Amerindians in Guyana: the case of the marabuma/hosororo organic cocoa project
Includes bibliography
Guardado en:
Otros Autores: | CDCC |
---|---|
Formato: | Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
ECLAC
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/11362/27565 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Current state of and perspectives on cocoa production in Mexico
por: Díaz-José,Oscar, et al.
Publicado: (2013) -
Value chain development for cocoa smallholders in Ecuador
por: Lehmann, Sonia, et al.
Publicado: (2014) -
Cocoa research policy management in Trinidad and Tobago
Publicado: (2014) -
Proximal chemical evaluation, antioxidant content and fatty acids in fermented and dried cocoa beans, roasted cocoa beans and cocoa pulp bar (Theobroma cacao L. Criollo cultivar)
por: Ariza-Ortega,José Alberto, et al.
Publicado: (2021) -
Tendencias recientes en la exportación y precios de algunos productos = Recent trends in the exports and prices of some products
Publicado: (2014)