The Application of Regionalization in the Meat Trade: Why the Reluctance?
Currently, the world meat trade is undergoing substantial changes as a consequence of the spread of transboundary animal diseases. These diseases have resulted in the implementation of trade embargoes applied nation-wide against infected countries, contrary to the principle of regionalization. This...
Guardado en:
Formato: | Texto |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
ECLAC
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/11362/36152 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
La aplicación de la regionalización al comercio de carnes: ¿A qué obedece la reticencia?
Publicado: (2014) -
El problema de la carne en América Latina = The meat problem in Latin America
Publicado: (2014) -
Libre empresa o nacionalización en la industria de la carne /
por: Puiggrós, Rodolfo
Publicado: (2014) -
Gripe aviar: los impactos comerciales de las barreras sanitarias y los desafíos para América Latina y el Caribe
por: Almeida, Juliana Salles
Publicado: (2014) - Meat science