The competitiveness of agrifoods in Central American and Caribbean countries in the context of trade liberalization
Includes bibliography
Guardado en:
Autores principales: | Rodrigues, Mônica dos Santos, Torres, Miguel |
---|---|
Otros Autores: | NU. CEPAL. División de Desarrollo Productivo y Empresarial |
Formato: | Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
ECLAC
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/11362/4530 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
La competitividad agroalimentaria de los países de América Central y el Caribe en una perspectiva de liberalización comercial
por: Rodrigues, Mônica dos Santos, et al.
Publicado: (2014) -
Trade liberalization in the Western Hemisphere; project executive summary
Publicado: (2014) -
Trade and financial liberalization in the context of external shocks and inconsistent domestic policies
por: Khan, Mohsin S., et al.
Publicado: (2014) -
Trade liberalization and economic growth in Central America
por: Moreno Brid, Juan Carlos, et al.
Publicado: (2014) -
Política comercial y transformación productiva = Trade policy and changing production patterns
por: Agosin, Manuel R.
Publicado: (2014)