Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 14: Labour market response
Despite the extraordinary and often unprecedented measures introduced around the world, the damage caused by the COVID-19 crisis to labour markets is enormous and leaves policymakers facing significant challenges.
Guardado en:
Otros Autores: | FAO |
---|---|
Formato: | Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
FAO
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/11362/46053 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Sistemas alimentarios y COVID-19 en América Latina y el Caribe N° 14: respuesta del mercado laboral
Publicado: (2020) -
Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 5: Impact and risks in the labour market
Publicado: (2020) -
Sistemas alimentarios y COVID-19 en América Latina y el Caribe N° 11: impactos y oportunidades en la producción de alimentos frescos
Publicado: (2020) -
Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 11: Impacts and opportunities in fresh food production
Publicado: (2020) -
Sistemas alimentarios y COVID-19 en América Latina y el Caribe N° 5: impacto y riesgos en mercado laboral
Publicado: (2020)