Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 16: Update on impacts and responses
This edition provides a summary of the impact that COVID-19 has had in the region and the responses implemented by the countries to mitigate the effects of the crisis.
Guardado en:
Otros Autores: | FAO |
---|---|
Formato: | Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
ECLAC
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/11362/46548 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Sistemas alimentarios y COVID-19 en América Latina y el Caribe N° 16: actualización de los impactos y respuestas
Publicado: (2021) -
Preventing the COVID-19 crisis from becoming a food crisis: Urgent measures against hunger in Latin America and the Caribbean
Publicado: (2020) -
Analysis and responses of Latin America and the Caribbean to the effects of COVID-19 on food systems N° 1
Publicado: (2020) -
Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 10: Food consumption patterns and malnutrition
Publicado: (2020) -
Análisis y respuestas de América Latina y el Caribe ante los efectos de COVID-19 en los sistemas alimentarios N° 1
Publicado: (2020)