Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 17. Recovery with transformation: a mid-term overview
This issue provides a preliminary overview of the effects of this crisis on the regional agrifood system and lists some initiatives and ideas on what to do to recover and transform the regional agrifood systems, with the aim of improving the social and economic conditions of the people living in the...
Guardado en:
Otros Autores: | FAO |
---|---|
Formato: | Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
FAO
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://hdl.handle.net/11362/46915 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Sistemas alimentarios y COVID-19 en América Latina y el Caribe N° 17. Reconstrucción con transformación: un balance de medio término
Publicado: (2021) -
Analysis and responses of Latin America and the Caribbean to the effects of COVID-19 on food systems N° 1
Publicado: (2020) -
Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 10: Food consumption patterns and malnutrition
Publicado: (2020) -
Análisis y respuestas de América Latina y el Caribe ante los efectos de COVID-19 en los sistemas alimentarios N° 1
Publicado: (2020) -
Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 16: Update on impacts and responses
Publicado: (2021)