Ultraviolet Radiation as a Regulator of Grapevine Leaf Physiology and Berry and Wine Quality
Se han desarrollado muchos estudios acerca de los efectos de la radiación ultravioleta (UV) sobre la vid, pero esta Tesis Doctoral presenta, por primera vez, una perspectiva global e integradora sobre dichos efectos, incluyendo enfoques básicos y aplicados desde la planta hasta el vino en condicione...
Guardado en:
Autor principal: | Castillo Alonso, María Angeles del |
---|---|
Otros Autores: | Martínez Abaigar, Javier (null) |
Formato: | text (thesis) |
Lenguaje: | eng |
Publicado: |
Universidad de La Rioja (España)
2019
|
Acceso en línea: | https://dialnet.unirioja.es/servlet/oaites?codigo=246394 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
How the vineyard came to matter: grape quality, the meaning of grapevines and technological change in mendoza's wine production
por: Maclaine Pont,Polly, et al.
Publicado: (2007) -
Ultraviolet radiation and aquatic bryophytes: physiological damage and protection mechanisms under laboratory and field conditions
por: Fabón Anchelergues, Gabriel
Publicado: (2012) -
Grapevine and Wine Metabolomics-Based Guidelines for FAIR Data and Metadata Management
por: Stefania Savoi, et al.
Publicado: (2021) -
Pre-processing Cooling of Harvested Grapes Induces Changes in Berry Composition and Metabolism, and Affects Quality and Aroma Traits of the Resulting Wine
por: Margherita Modesti, et al.
Publicado: (2021) -
Evaluation of solar ultraviolet radiation in Zanjan city using the ultraviolet index
por: Maryam Abdi, et al.
Publicado: (2021)