Breeding strategies for wine grapes: From genetic analysis of agronomic traits to wine sensory evaluation
The main objectives of this research were the analysis of the genetic basis of agronomic traits in wine grape, the assessment of the influence of berry size in the oenological composition of segregating progenies and clones; and the sensory evaluation of wines derived from Graciano × Tempranillo sel...
Guardado en:
Autor principal: | Manso Martínez, Cristina |
---|---|
Otros Autores: | Menéndez Menéndez, Cristina (Universidad de La Rioja) |
Formato: | text (thesis) |
Lenguaje: | eng |
Publicado: |
Universidad de La Rioja (España)
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://dialnet.unirioja.es/servlet/oaites?codigo=282947 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Estudio y desarrollo del deshojado precoz como técnica para el control del rendimiento productivo de la vid (Vitis vinifera L.): Efectos sobre el desarrollo vegetativo, los componentes de la producción, así como sobre la composición y la calidad de la uva y del vino
por: Diago Santamaría, María Paz
Publicado: (2010) -
Grape and wine phenolics: Observations and recent findings
por: Kennedy,James A
Publicado: (2008) -
Phenology and ripening of Vitis vinifera L. grape varieties in São Joaquim, southern Brazil: a new South American wine growing region
por: Gris,Eliana F, et al.
Publicado: (2010) -
Effects of late defoliations on chemical and sensory characteristics of cv. uva longanesi wines
por: Tessarin,P, et al.
Publicado: (2014) -
CARACTERIZACIÓN FENOTÍPICA DE SEGREGANTES IDENTIFICADOS CON MARCADORES DE MICROSATÉLITES, CON ÉNFASIS EN APIRENIA Y RESPUESTA A ÁCIDO GIBERÉLICO EN CRECIMIENTO DE BAYAS DE UVA
por: Barticevic R.,Margarita, et al.
Publicado: (2004)