Кольпоскопічно-цитологічні паралелі у вагітних з безплідністю різного ґенезу в анамнезі - Е.V. Kolomiiets (Group of Companies Med Expert, LLC, 2021)
Шляхом кольпоскопічного та цитологічного методів дослідження вивчено стан шийки матки у вагітних з безплідністю різного ґенезу в анамнезі. Отримані дані свідчать про підвищений рівень передракової патології шийки матки у вагітних з трубно-перитонеальною та поєднаною безплідністю в анамнезі порівняно з вагітними, які мали ендокринну безплідність.