Етапна лапароскопічна тракційна орхіопексія за Shehata: перший досвід, технічні особливості, результати - K.Yu. Pashchenko (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2021)
Мета – оцінити результати запропонованої методики етапної лапароскопічної тракційної орхіопексії за Shehata на основі власного досвіду лікування дітей з абдомінальним крипторхізмом.