Effect of erythritol and xylitol on Streptococcus pyogenes causing peritonsillar abscesses

Abstract Polyols are effective against caries-causing streptococci but the effect on oropharynx-derived pyogenic streptococci is not well characterised. We aimed to study the effect of erythritol (ERY) and xylitol (XYL) against Streptococcus pyogenes isolated from peritonsillar abscesses (PTA). We u...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Siiri Kõljalg, Risto Vaikjärv, Imbi Smidt, Tiiu Rööp, Anirikh Chakrabarti, Priit Kasenõmm, Reet Mändar
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Nature Portfolio 2021
Materias:
R
Q
Acceso en línea:https://doaj.org/article/109be5715a334cb89eb419cd1d9bb7bb
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares