Obywatele polscy w obozie kontrwywiadu „Smiersz” w Charkowie w latach 1944-1945 - Aleksandra Arkusz (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Poles at the „Smersh” counter-intelligence’s camp at Kharkiv in 1944-1945