Axiomagrafies 2 - Joan Costa (Universitat Autònoma de Barcelona, 2019)
La ressenya és del llibre Aixiomagrafies2. Un recull de 25 axiomes de Joan Costa, il·lustrats per Pla-Narbona. Partint de la concepció d’axioma com una proposició precisa, clara i sense possible rèplica, el treball d’ambdós es la demostració que l’expressió va més enllà dels sentits i que es presenta com  un veritable pensament factual.