Polisemia i synonimia w rekonstrukcji językowego obrazu ostu w polskiej tradycji ludowej - Katarzyna Prorok (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2019)
Polysemy and Synonymy in the Reconstruction of the Linguistic Image of Thistle in Polish Folklore