Danske forskningsmiljøer. En undersøgelse af universitetsforskningens aktuelle situation - Steffen Jöhncke (The Royal Danish Library, 2003)
Steffen Jöhncke anmelder bøgerne "Danske forskningsmiljøer. En undersøgelse af universitetsforskningens aktuelle situation" af Bo Jacobsen, Mikkel Bo Madsen og Claude Vincent og "Hvad er god forskning? Psykologiske og sociologiske perspektiver" af Bo Jacobsen.