Оцінювання фіброзу печінки в дітей з хронічною HBV-інфекцією неінвазивними методами - V.S. Berezenko (Group of Companies Med Expert, LLC, 2021)
Мета — оцінити фіброз печінки в дітей з хронічною HBV-інфекцією неінвазивними методами: інструментальним (еластографія зсувної хвилі) і серологічним (розрахунковий індекс APRI).