Estimacão da qualidade industrial da batata (Solanum tuberosum L.) atraves do uso da isoenzima glutamato oxaloacetato transaminase
High dry matter content and the color of the final processed product are among the most important characteristics for the potato processing industry. The use of isoenzymes for a rapid prediction of these characteristics in tetraploid potatoes resulting in an increased selection efficiency by red...
Enregistré dans:
Auteurs principaux: | M.A. Andreu, A. da S. Pereira |
---|---|
Format: | article |
Langue: | EN ES |
Publié: |
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA)
2004
|
Sujets: | |
Accès en ligne: | https://doaj.org/article/190063cda2b741d1aae967bfa6bd7d9d |
Tags: |
Ajouter un tag
Pas de tags, Soyez le premier à ajouter un tag!
|
Documents similaires
-
Productivity and profitability of organic and conventional potato (Solanum tuberosum L.) production in West-Central Bhutan
par: Lepcha Norden, et autres
Publié: (2021) -
Transmisión “intergeneracional” (agámica) de la tolerancia al estrés hídrico en Solanum tuberosum cv. Achat
par: Leonardo STORANI, et autres
Publié: (2018) -
Daño mecánico de cuatro cultivares de papa (Solanum tuberosum) a tres temperaturas de conservación
par: J. A. Capurro, et autres
Publié: (2004) -
Transformación eficiente de Solanum tuberosum cv. Spunta mediada por Agrobacterium tumefaciens utilizando higromicina como agente selectivo
par: C. DÉCIMA ONETO, et autres
Publié: (2020) -
Qualidade das amenidades urbanas: uma estimação da propensão marginal a pagar para as regiões metropolitanas do Brasil
par: Roberta Moraes Rocha, et autres
Publié: (2011)