The Effect of Dietary Antioxidant Supplementation in Patients with Glaucoma

Noriko Himori,1 Maki Inoue Yanagimachi,1 Kazuko Omodaka,1,2 Yukihiro Shiga,1 Satoru Tsuda,1 Hiroshi Kunikata,1,3 Toru Nakazawa1– 4 1Department of Ophthalmology, Tohoku University Graduate School of Medicine, Sendai, Japan; 2Department of Ophthalmic Imaging and Information Analytics, Tohoku...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Himori N, Inoue Yanagimachi M, Omodaka K, Shiga Y, Tsuda S, Kunikata H, Nakazawa T
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Dove Medical Press 2021
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/1f20354f97d546908132ebb0e55468d2
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!