EVALUATION OF THE INDUCTION OF LIPOLYTIC ENZYMES FROM A Pseudomona aeruginosa ISOLATED FROM AFRICAN PALM FRUIT (Elaeis guineensis) EVALUACIÓN DE LA INDUCCIÓN DE ENZIMAS LIPOLÍTICAS A PARTIR DE UNA Pseudomona aeruginosa AISLADA DEL FRUTO DE PALMA AFRICANA (Elaeis guineensis)

Background: Extracellular lipases are found in the culture broth when the fermentation is at the end of the exponential phase. Lipases can be induced easily since they are produced by the presence of oily sources or other materials as surfactants, fatty acids, some esters, glycerol and biliary salts...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Yomaira USCÁTEGUI, Carlos JIMÉNEZ-JUNCA, Camilo SUÁREZ, Erlide PRIETO-CORREA
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Universidad de Antioquia 2012
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/1fabdba8914644d28c7f84a65de0f889
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares