Political Anthropology and Modern World System - Ivana Gačanović (University of Belgrade, 2016)
Review of a book by Vladimir Ribić, Politička antropologija i moderni svetski sistem. [Political Anthropology and Modern World System]. 2011. Beograd: Srpski genealoški centar i Odeljenje za etnologiju i antropologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Etnološka biblioteka 54, pp. 250.