Jeszcze o odróżnianiu określeń temporalnych deiktycznych od wyznaczających narracyjnie (anaforycznych) - Renata Grzegorczykowa (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2015)
Again on distinguishing deictic from anaphoric temporal expressions