Сучасні підходи до лікування та реабілітації дітей із гастрошизисом - S. V. Veselyy (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2017)
Мета – оптимізація лікувальних і реабілітаційних заходів у дітей із гастрошизисом.