Gallic acid conjugated with gold nanoparticles: antibacterial activity and mechanism of action on foodborne pathogens

Narintorn Rattanata,1 Sompong Klaynongsruang,1 Chanvit Leelayuwat,2 Temduang Limpaiboon,2 Aroonlug Lulitanond,2 Patcharee Boonsiri,3 Sirinart Chio-Srichan,4 Siriwat Soontaranon,4 Supagorn Rugmai,4 Jureerut Daduang2 1Department of Biochemistry, Faculty of Science, 2Centre for Research and Development...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Rattanata N, Klaynongsruang S, Leelayuwat C, Limpaiboon T, Lulitanond A, Boonsiri P, Chio-Srichan S, Soontaranon S, Rugmai S, Daduang J
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Dove Medical Press 2016
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/2158d1933ab14ea0b342a5a2796bf828
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares