Gallic acid conjugated with gold nanoparticles: antibacterial activity and mechanism of action on foodborne pathogens
Narintorn Rattanata,1 Sompong Klaynongsruang,1 Chanvit Leelayuwat,2 Temduang Limpaiboon,2 Aroonlug Lulitanond,2 Patcharee Boonsiri,3 Sirinart Chio-Srichan,4 Siriwat Soontaranon,4 Supagorn Rugmai,4 Jureerut Daduang2 1Department of Biochemistry, Faculty of Science, 2Centre for Research and Development...
Guardado en:
Autores principales: | , , , , , , , , , |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Dove Medical Press
2016
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/2158d1933ab14ea0b342a5a2796bf828 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Sea el primero en dejar un comentario!