Kwestia migracji w kampanii referendalnej dotyczącej brytyjskiego członkostwa w Unii Europejskiej - Małgorzata Kułakowska (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
The issue of migration in the EU referendum campaign in the United Kingdom