Funkcje wyrazów o postaci jak by w nieoficjalnych i oficjalnych wypowiedziach mówionych. Na podstawie badań korpusowyh - Anna Majewska-Tworek (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2020)
Functions of words of the jakby-type in unofficial and official spoken utterances: based on corpus analysis