Genetic diversity and indirect selection of fine cacao (Theobroma cacao) based on bean color
Devy L, Anita-Sari I, Susilo AW, Wachjar A, Sobir. 2018. Genetic diversity and indirect selection of fine cacao (Theobroma cacao) based on bean color. Biodiversitas 19: 2385-2392. Specialty fine cacaos performed higher price than the bulk thereby the breeding of fine cacao clones become essential. H...
Guardado en:
Autores principales: | LUKITA DEVY, INDAH ANITA-SARI, AGUNG WAHYU SUSILO, ADE WACHJAR, SOBIR SOBIR |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MBI & UNS Solo
2018
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/263d3f13f34f41dda98e0178da2ba805 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Impact of soils and cropping systems on mineral composition of dry cacao beans
por: de Araujo,Q. R, et al.
Publicado: (2017) -
Evaluación de tres métodos de polinización artificial en clones de cacao (Theobroma cacao L.) CCN-51
por: Vera-Chang,J, et al.
Publicado: (2016) -
MODELADO CINÉTICO DEL MICOPARASITISMO POR Trichoderma harzianum CONTRA Cladosporium cladosporioides AISLADO DE FRUTOS DE CACAO (Theobroma cacao)
por: Romero-Cortes,Teresa, et al.
Publicado: (2016) -
Cacao : producción, consumo y comercio : del período prehispánico a la actualidad en América Latina /
Publicado: (2016) -
Development of color guides to evaluate the maturity of cacao clones by digital image processing
por: Maria Cristina García-Muñoz, et al.
Publicado: (2021)