Genetic diversity and indirect selection of fine cacao (Theobroma cacao) based on bean color
Devy L, Anita-Sari I, Susilo AW, Wachjar A, Sobir. 2018. Genetic diversity and indirect selection of fine cacao (Theobroma cacao) based on bean color. Biodiversitas 19: 2385-2392. Specialty fine cacaos performed higher price than the bulk thereby the breeding of fine cacao clones become essential. H...
Enregistré dans:
Auteurs principaux: | LUKITA DEVY, INDAH ANITA-SARI, AGUNG WAHYU SUSILO, ADE WACHJAR, SOBIR SOBIR |
---|---|
Format: | article |
Langue: | EN |
Publié: |
MBI & UNS Solo
2018
|
Sujets: | |
Accès en ligne: | https://doaj.org/article/263d3f13f34f41dda98e0178da2ba805 |
Tags: |
Ajouter un tag
Pas de tags, Soyez le premier à ajouter un tag!
|
Documents similaires
-
Impact of soils and cropping systems on mineral composition of dry cacao beans
par: de Araujo,Q. R, et autres
Publié: (2017) -
Evaluación de tres métodos de polinización artificial en clones de cacao (Theobroma cacao L.) CCN-51
par: Vera-Chang,J, et autres
Publié: (2016) -
MODELADO CINÉTICO DEL MICOPARASITISMO POR Trichoderma harzianum CONTRA Cladosporium cladosporioides AISLADO DE FRUTOS DE CACAO (Theobroma cacao)
par: Romero-Cortes,Teresa, et autres
Publié: (2016) -
Cacao : producción, consumo y comercio : del período prehispánico a la actualidad en América Latina /
Publié: (2016) -
Development of color guides to evaluate the maturity of cacao clones by digital image processing
par: Maria Cristina García-Muñoz, et autres
Publié: (2021)