Chrześcijańska Antygona, czyli interpretacja tragedii Sofoklesa dokonana przez Juliusza Osterwę pod wpływem wybuchu II wojny światowej - Barbara Bibik (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Christian Antigone