Identification of fermentative bacteria on local microorganisms of golden snail (Pomacea canaliculata Lamarck, 1822)
Abstract. Retnowati Y, Katili AS. 2021. Identification of fermentative bacteria on local microorganisms of golden snail (Pomacea canaliculate Lamarck, 1822). Biodiversitas 22: 778-784. Local Microorganisms (LMo) is a fermented liquid containing various microorganisms that potentially act as decompos...
Guardado en:
Autores principales: | YULIANA RETNOWATI, Abubakar Sidik Katili |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MBI & UNS Solo
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/2b5e138458f14f95945b03931ed3792a |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
REGISTRO DE POMACEA CANALICULATA (LAMARCK, 1822) (AMPULLARIIDAE), MOLUSCO EXOTICO PARA EL NORTE DE CHILE
por: Jackson,Douglas, et al.
Publicado: (2009) -
Effect of temperature on the predation rate of the pearl cichlid (Geophagus brasiliensis) on the channeled applesnail (Pomacea canaliculata)
por: Rabello da Silva,Ariany, et al.
Publicado: (2014) -
Variedades de Pomáceas (Chile y Cuyo 1700-1850)
por: Lacoste,Pablo, et al.
Publicado: (2011) -
Rumen microorganisms and fermentation
por: Castillo-González,AR, et al.
Publicado: (2014) -
Short Communication: Isolation of Actinomycetes from mangrove ecosystem in Torosiaje, Gorontalo, Indonesia
por: ABUBAKAR SIDIK KATILI, et al.
Publicado: (2017)