Профілактика інфекції ділянки хірургічного втручання у породіль групи високого ризику з коморбідністю - Iu.V. Davydova (Group of Companies Med Expert, LLC, 2020)
Мета — провести аналіз ефективності антисептика з декаметоксином для профілактики інфікування хірургічної рани в жінок групи високого ризику (з аутоімунною патологією, ожирінням).