Dette nummers samlede anmeldelser - Bettina W. Renninson (The Royal Danish Library, 2012)
I dette nummer er følgnde bøger blevet anmeldt: Iben Jensen: Jobsamtaler med etniske minoriteter. Roskilde Universitetsforlag, 2011. Harriet Bjerrum Nielsen: Skoletid. Piger og drenge fra 1. til 9. klasse. Akademisk Forlag, 2011. Ane H. Kirk, Katrine Scott, Karoline Siemen & Anne Wind (red.): Åbne og lukkede døre. En antologi om køn i pædagogik. Frydenlund, 2010. Susanne V. Knudsen: Køn i kulturen. Frydenlund, 2011.