APA (7th ed.) Citation

HURTADO, M. I. G., BARRIENTOS, L. D. P., FLOREZ, A. C. A., CARDONA, O. A. Q., & QUINTERO, C. F. D. (2014). DETERMINACIÓN DE ISOTERMAS DE DESORCIÓN EN JAMÓN DE CERDO COCIDO ALMACENADO ENTRE 4°C Y 12°C. Universidad de Antioquia.

Chicago Style (17th ed.) Citation

HURTADO, María Isabel GONZÁLEZ, Luis Danilo PORRAS BARRIENTOS, Aura Cristina AGUDELO FLOREZ, Oscar Albeiro QUINTERO CARDONA, and Carlos Fernando DIOSA QUINTERO. DETERMINACIÓN DE ISOTERMAS DE DESORCIÓN EN JAMÓN DE CERDO COCIDO ALMACENADO ENTRE 4°C Y 12°C. Universidad de Antioquia, 2014.

MLA (8th ed.) Citation

HURTADO, María Isabel GONZÁLEZ, et al. DETERMINACIÓN DE ISOTERMAS DE DESORCIÓN EN JAMÓN DE CERDO COCIDO ALMACENADO ENTRE 4°C Y 12°C. Universidad de Antioquia, 2014.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.