Консервативне (неінвазивне) ведення пацієнтів дитячого віку з кістами селезінки - V.P. Prytula (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2021)
Погляди хірургів щодо лікувальної тактики при кістах селезінки (КС) у дітей широко дискутуються в літературі. Окремими питаннями є показання та методика консервативного (неінвазивного) ведення (спостереження) пацієнтів з КС.