Сучасний підхід до діагностики та лікування судом у новонароджених та дітей раннього віку - V.Yu. Martyniuk (Group of Companies Med Expert, LLC, 2021)
Стаття присвячена актуальній проблемі неонатології та дитячої неврології — питанням діагностики та лікування судом у новонароджених та дітей раннього віку.