Clinical and epidemiological characteristics of COVID-19 patients with chemosensory disorders
Introduction: Chemosensory disorders have been identified as typical symptoms of COVID-19. Objective: To characterize patients with COVID-19 and referred chemosensory disorders. Methods: 152 hospitalized patients, positive for COVID-19, with referred chemosensory disorders were included. Clinical an...
Guardado en:
Autores principales: | Sergio César Lorenzo González, Elizabeth Proenza Ramírez, José Adrián Romero García, Yosvanis Leyva Zamora, Alexánder Fernández Zaldívar |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | ES |
Publicado: |
ECIMED
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/38f993ae65014f94af84fb06345fbd97 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Clinical and epidemiological characteristics of COVID-19 patients with chemosensory disorders
por: Sergio César Lorenzo González, et al.
Publicado: (2021) -
Anosmia y enfermedad por Coronavirus 2019 (COVID-19): ¿Qué debemos saber?
por: Sepúlveda C,Valeria, et al.
Publicado: (2020) -
The importance of smell and taste in everyday life: Dysfunction in COVID-19 patients
por: Stanojlović Olivera
Publicado: (2021) -
Anosmia congénita aislada: Reporte de un caso clínico
por: Waissbluth A,Sofía, et al.
Publicado: (2018) -
Experiencias caseras que muestran aspectos del funcionamiento de la vista, el gusto y el tacto
por: Juan A. Navarro de Tuero, et al.
Publicado: (2011)