Metafory konceptualne: fenomeny umysłu czy konstrukty kognitywistyczne? Cz. I - Aleksander Kiklewicz (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2019)
Conceptual Metaphors: Phenomena of the Mind or Cognitive Constructs? Part I