Spontaniczne nabywanie umiejętności wymowy wybranych elementów segmentalnych w języku hiszpańskim przez rodowitych użytkowników języka polskiego – studium przypadku - Tomasz Sobański (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2015)
Spontaneous acquisition of pronunciation of selected segmental elements in Spanish, by native speakers of Polish. A case study