Иккинчи тартибли оддий дифференицал тенгламалар учун чегаравий масалаларни Грин функцияси ёрдамида ечиш йўллари - Рамазон Тўхтаевич Муҳитдинов (Open Science LLC, 2021)
Мақолада оддий дифференциал тенгламаларнинг амалий аҳамияти ёритилган. Иккинчи тартибли ўзгарувчи коэффициентли оддий дифференицал тенгламалар учун чегаравий масалаларни Грин функцияси ёрдамида ечиш йўллари баён қилинган. Грин функцияси ҳақида батафсил маълумотлар келтирилган. Грин функциясини тузиш йўллари кўрсатилган.