Оцінка факторів впливу на ставлення батьків до імунопрофілактики - O.R. Boyarchuk (Group of Companies Med Expert, LLC, 2020)
Незважаючи на індивідуальну та суспільну користь заходів імунопрофілактики, рівень відмов від вакцинації залишається стабільно високим. Існує багато факторів впливу на прихильність батьків до вакцинації. Більшість цих факторів спричинені некоректною інформацією щодо імунопрофілактики.