Den goda handledningen – om relation, stöttning och lärande - Jörgen Lundälv (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2021)
Review of Magnusson, Jenny & Zackariasson, Maria (2021). Handledning i praktiken – om studenters självständighet och akademiska litteracitet. Lund: Studentlitteratur, 224 sidor.