Antropologija tranzicije - Vesna Trifunović (University of Belgrade, 2016)
Povodom knjige: Ivan Kovačević, Antropologija tranzicije, Etnološka biblioteka, Knjiga 28, Srpski genealoški centar, Beograd 2007, 166 strana.