La iconografia de Santa Catalina Thomàs en la documentació de la seva beatificació (1626-1691) - Gabriel Llompart (Universitat Autonoma de Barcelona. Departament d'Art i Musica, 2006)
El peritatge de dos quadres representant Catalina Thomàs, elaborat per dos pintors mallorquins del segle XVII, permet reconstruir els inicis de la codificació iconogràfica de la futura santa.