Frazematyczny potencjał połączenia wyrazowego bieda z nędzą we współczesnej polszczyźnie - Ewa Młynarczyk (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Phrasematic Potential of the Word Combination: bieda z nędzą in Contemporary Polish