Naučni skup "Jovan Cvijić i srpska etnologija i antropologija" , 2015 - Marko Pišev (University of Belgrade, 2016)
Naučni skup "Jovan Cvijić i srpska etnologija i antropologija" 10. oktobar 2015. godine, Etnografski muzej u Beogradu