In the shadow of the Cold war - Janko Joksimović (Filozofski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, 2021)
Приказ књиге Lynch, Timothy J. (2020). American Foreign Policy from George Bush Sr. to Donald Trump. Cambridge: Cambridge University Press. str. 261