Писма Милице Костић Селем Десанки Максимовић - Bojan Đorđević (Institute for Literature and Art, 2021)
У раду се даје кратак увод о досад мало познатом периоду живота српске списатељице Милице Костић Селем након Другог светског рата, а онда се доносе писма која је Милица Костић писала својој пријатељици из младости Десанки Максимовић. Писма се чувају у Задужбини „Десанка Максимовић“ у Београду.