Monitoring and evaluation of free acidity levels in Talh honey originated from Talh tree Acacia gerrardii Benth
Talh, Acacia gerrardii Benth. (Talh relevant to the Arabic local name) trees are main nectar source for honey production in the Arabian Peninsula. However, honey originated from nectar of this plant is characterized by relatively high levels of free acidity (FA), which has caused quality concerns wi...
Guardado en:
Autores principales: | Hael S.A. Raweh, Ahmed Yacine Badjah Hadj Ahmed, Javaid Iqbal, Abdulaziz S. Alqarni |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Elsevier
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/4c1924d26a2e4d44bb1c6f52bb2a75a0 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
ESTUDIO EXPERIMENTAL DEL SECADO A TEMPERATURAS CONVENCIONALES DE ACACIAS
por: ANANIAS,Rubén A, et al.
Publicado: (2008) -
Licuefacción Solvotérmica de Madera de Acacia (Acacia mangium)
por: Osorio,Alexander, et al.
Publicado: (2019) -
Phenolics content and antioxidant activity of wood extractives from three clones of Acacia hybrid (Acacia mangium × Acacia auriculiformis)
por: Verick Purba,Brandon Aristo, et al.
Publicado: (2021) -
Determination of Quality Chemical Parameters of Honey from Chubut (Argentinean Patagonia)
por: Aloisi,Pia Valeria
Publicado: (2010) -
Composición nutricional, consumo e índices de palatabilidad relativa de los frutos de tres acacias en la alimentación de ovejas y cabras
por: Quiroz-Cardoso,F, et al.
Publicado: (2015)