Genetic Mapping and Identification of the Candidate Genes for Mottled Rind in Cucumis melo L.
The rind appearance of melon is one of the most vital commercial quality traits which determines the preferences and behavior of consumers toward the consumption of melon. In this study, we constructed an F2 population derived from SC (mottled rind) and MG (non-mottled rind) lines for mapping the mo...
Guardado en:
Autores principales: | Jia Shen, Xinyang Xu, Yuejian Zhang, Xiaowei Niu, Weisong Shou |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Frontiers Media S.A.
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/4cdaa2676b314d25b9aa9bb7f2b9fbf6 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Origin, distribution and systematics of culinary cucumber (Cucumis melo subsp. agrestis var. conomon)
por: K R M Swamy
Publicado: (2017) -
Distinctive Traits for Drought and Salt Stress Tolerance in Melon (Cucumis melo L.)
por: Sergio Chevilly, et al.
Publicado: (2021) -
EFECTO DEL METODO Y EDAD DE LAS PLÁNTULAS SOBRE EL PRENDIMIENTO Y DESARROLLO DE INJERTOS EN MELON (Cucumis melo)
por: Riveros B.,Fernando
Publicado: (2001) -
Combining Ability Studies in Muskmelon (Cucumis melo L.)
por: Rukam S Tomar, et al.
Publicado: (2006) -
Influence of Ripening on Polyphenolic Content, Degradative, and Browning Enzymes in Cantaloupe Varieties (<i>C. Melo</i>, L.)
por: Filomena Monica Vella, et al.
Publicado: (2021)