Realizacija ERASMUS+ Programa Beograd - Poznan 2017-2019. - Vesna Vučinić-Nešković (University of Belgrade, 2018)
Inicijativu za prijavu na prvi konkurs Evropske Komisije za Erasmus+ Program (Ključne akcije 1 za individualnu mobilnost) između programskih i partnerskih zemalja pokrenuli su 2015. godine prof. Michal Buchowski, upravnik Odeljenja za etnologiju i antropologiju Fakulteta za istorijske nauke Univerziteta Adam Mickiewicz u Poznanu i prof. Vesna Vučinić Nešković, kooridnator za međunarodnu saradnju Odeljenja za etnologiju i antropologiju Filozofskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu. Sredstva za saradnju odobrena su za period 2017-2019, i to u prvoj školskoj godini za jednog nastavnika i tri studenta Univerziteta u Beogradu, a u drugoj godini za po jednog nastavnika s oba univerziteta....